Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Λύκειο Ιτέας : Δελτίο Τύπου



Γενικό Λύκειο Ιτέας

Δελτίο Τύπου : Ενημέρωση περι κατάληψης



Η Δημοκρατία είναι το πολίτευμα το οποίο βασίζεται σε τρείς αρχές : την ασφάλεια , την ειρήνη και το διάλογο. Αυτοί λοιπόν οι θεσμοί τείνουν να καταστραφούν με την άνοδο των δύο άκρων: φασισμό και αναρχία. Εμείς σαν νέα γενιά αυτό το καταγγέλλουμε.

Με την παγκόσμια οικονομική κρίση κινδυνεύει να εξαλειφτεί παντελώς η ηθική και η αξιοπρέπεια μας, διότι με αυτά τα δυσβάσταχτα μέτρα τα οποία ακολουθεί η χώρα μας διαλύεται η υγεία, ο πολιτισμός και τώρα η δημόσια δωρεάν παιδεία . Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε εμείς σαν μαθητές είναι να εκφράσουμε την αντίθεση μας στο Νέο Σύστημα του Λυκείου πολεμώντας με το μοναδικό ισχυρό ''όπλο'' που έχουμε στα χέρια μας …την ΚΑΤΑΛΗΨΗ. 
Οφείλουμε λοιπόν έτσι με οποιοδήποτε τρόπο να διασώσουμε το μοναδικό δωρεάν αγαθό ...τη δημόσια παιδεία, η οποία με το νέο σύστημα μας ωθεί στην παραπαιδεία και στην δημιουργία άγχους που μας δημιουργούν οι τέσσερις πανελλαδικές μη μπορώντας να ανταπεξέλθουμε σε αυτό το βαθμό δυσκολίας.
     Εν κατακλείδι, ευελπιστούμε να στηρίξετε την προσπάθεια που καταβάλουμε ως νέοι, προκειμένου να αντιταχθούμε στο αβέβαιο μέλλον που προσπαθούν να μας επιβάλλουν. 




    Η επιτροπή του Λυκείου Ιτέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *